Parlament plin cu lipitori intr-o tara condusa ca o carciuma | EDITORIAL VIDEO

opinii

Gadea personal se ocupa de interviul cu beizadeaua clanului penal rosu Cosma. Un clan care a parazitat 27 de ani judetul Prahova.

Baronul PSD Mircea Cosma si-a imbogatit familia prin functia politica detinuta. Plozii lui Cosma au putut sa faca afaceri de succes si sa aiba un trai luxos pentru ca taticul lor controla judetul. Asta a fost singura lor ”calitate”, beizadele ale smecherului PSD care controla judetul. Plozi de prim-secretar. Pentru ca taticul era conectat politic, ei au primit un judet la picioare.


VIDEO: Romania e condusa ca o carciuma. Te poti abona AICI la pagina de Youtube a ziaristului independent Malin Bot, pentru a primi notificari in timp real cu materialele video postate zilnic aici.Au devenit chiar parlamentari, o rusine nationala.

Deputata Andreea Cosma, o persoana pe care nu o recomanda nimic altceva decat statutul de fata de baron rosu, este intervievata personal de servitorul principal al infractorului Dan Voiculescu, de la Antena 3.

Andreea Cosma era, intr-o tara normala fara baroni, cel mult coafeza sau manichiurista la un salon dintr-un cartier cu blocuri de patru etaje.

In Romania parazitata de PSD este parlamentar, este una dintre miile de lipitori care primesc functii publice fara sa aiba nicio calitate, educatie, cultura pentru a merita asa ceva. In acest timp tinerii competenti si educati sunt nevoiti sa fuga din tara pentru a putea sa aiba un trai decent.

In paralel, televiziunea lui Ghita, inculpatul fugar care se ascunde in Serbia si a fost partener cu clanul penal Cosma, face campanie cu subiectul acesta.

In CSM s-a gasit imediat cineva care sa impinga subiectul, fiind evident ca asta nu e o intamplare, in contextul campaniei lui Ghita si Voiculescu. O campanie care a demarat dupa ce Felix a fost la Ghita, la Belgra.

E scandalos sa vezi ce persoane inculte, lipsite de inteligenta sau de vreo calitate in vreo meserie au ajuns in Parlament numai si numai pentru ca erau plozi, nepoti, amante de smecheri. Adica nu le-a ajuns smecherilor ca ne-au parazitat, si-au adus dupa ei si toate lipitorile. Este, cu siguranta, cel mai rusions parlament din istoria Romaniei, la fel cum avem parte de cea mai jenanta guvernare din istorie.

Guvernul marionetelor lui Liviu Dragnea este o adunatura de personaje jenante, de la analfabetul functional care conduce Ministerul Educatiei pana la relicva comunista de la Agricultura care si-a angajat si ea beizadeaua chiar la ministerul subordonat.

Prim-ministrul insusi este un ins care se lauda ca tine banii in sosete murdare si guverneaza pe caiet, ca la carciuma din sat.

Parlamentul si Guvernul sunt institutii vitale pentru un stat. Dincolo de problema coruptiei, Romania e intr-un pericol major din cauza ca aceste institutii sunt paralizate de astfel de personaje jalnice.


VIDEO: Protest impotriva penalilor care pun in pericol apartenenta Romaniei la UE si NATONorocul nostru este ca Romania face parte din parteneriate cu democratii consolidate si ca avem sute de mii de cetateni activi civic care au iesit in strada sa blocheze actiunile trogloditilor corupti. Pericolul este insa urias, pentru ca spaima de inchisoare ii face pe corupti sa incerce chiar si alterarea parteneriatelor strategice. Ne-ar scoate din UE si NATO ca sa scape ei de puscarie.

Poti afla mai multe despre Malin Bot si protestul #REZIST pe blogul jurnalistului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , , , , , ,

Comentarii: