externe

„Patria ne cheama”. Cine a deschis marele concert al lui Putin: un cantaret isteric care s-a batut intr-un bar pentru ca nu a fost lasat sa joace table contra sumei de 10.000 de dolari – Video

Marele concert „patriotic”,  „Glorie aparatorilor patriei”, care are loc miercuri in complexul sportiv Lujniki din Moscova in prezenta lui Vladimir Putin, a fost deschis de un cantaret care in decembrie anul trecut a provocat un scandal de pomina intr-un bar din Sankt Petersburg.

Conform publicatiei Baza, prima melodie in cadrul mitingului-concert, la care au fost adusi zeci de mii de oameni, a fost interpretata de Grigori Leps. Acesta a cantat „Patria ne cheama”.

Citeste si: Lunga noapte violenta a unui celebru cantaret rus, Grigori Leps. S-a batut intr-un bar pentru ca nu a fost lasat sa joace table pentru 10.000 de dolari – Video

Grigori Leps, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Rusia, s-a batut in decembrie 2022 intr-un bar din Sankt Petersburg pentru ca nu a fost lasat sa joace table contra sumei de 10.000 de dolari. Leps a fost decorat in 2022 cu ordinul „Artistul Poporului din Federatia Rusa”, cel mai inalt titlu acordat cetatenilor Federatiei Ruse care s-au remarcat in domeniul artelor spectacolului.

Citeste si: Moscova: Concert propagandistic de amploare pe stadionul Lujniki, este asteptata participarea lui Vladimir Putin

Conform publicatiei ruse Baza, care prezinta si imagini din timpul incidentelor, totul a avut loc pe 2 decembrie. Mai intai, Leps a aruncat microfonul pe jos in timpul unui concert cu zeci de mii de oameni si a plecat de pe scena, iar apoi a batut un client intr-un bar din Sankt Petersburg.

Dupa ce concertul din Palatul de Gheata s-a incheiat, Leps si garzile sale de corp au mers la un bar de pe Moskovsky Prospekt. Acolo, Leps a inceput o cearta cu unul dintre vizitatori – Dmitri Gorbaciov, in varsta de 39 de ani. Cei doi barbati au iesit afara pentru a discuta, unde a urmat o bataie.

In bataie a intervenit si bodyguardul cantaretului, care l-a lovit pe Dmitri. Dupa ce acesta a cazut, cantaretul a sarit sa il loveasca si el. Gorbaciov a ajuns apoi la spital, unde a fost diagnosticat cu nasul spart. Ulterior, el a depus o plangere la politie.

Victima a spus ca Leps a vrut sa joace table cu el pentru 10.000 de dolari. Barbatul a refuzat, moment in care cantaretul l-a lovit cu pumnul in fata. Barbatii au iesit apoi afara, unde bodyguarzii si Leps l-au atacat iar pe barbat.

Grigori Leps are cel mai mare venit dinter cantaretii rusi. In 2013, el a  castigat 15 milioane de dolari,  in 2014 – 12 milioane de dolari, iar in 2015 – 12,2 milioane de dolari.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu
Tags: Grigori Leps

Recent Posts

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

23 de minute ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

O oră ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

19 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

19 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

19 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

9 ore ago