news

Patronul unui azil de batrani din Constanta, sanctionat de autoritati, a incercat sa-si dea foc in fata Primariei – VIDEO

Situatie deosebita in aceasta dimineata, in fata Primariei Municipiului Constanta, dupa ce un barbat a incercat sa-si dea foc, in semn de protest.

Barbatul si-a stropit hainele cu benzina, dar inainte de a apuca sa se autoincendieze, a fost imobilizat de un politist care asista la scena. S-a dat imediat alarma si barbatul a fost preluat de politisti pentru cercetari.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de ziarul Ziua de Constanta, barbatul detine trei azile de batrani in Eforie Nord, care functionau fara autorizatie. Acest caz este investigat de politistii constanteni, care miercuri au facut mai multe perchezitii, fiind deschis dosar penal pentru infractiunile de abuz in serviciu, inselaciune, falsul in declaratii, exercitarea fara drept a unei profesii si evaziune fiscala, a anuntat miercuri Politia Constanta.

„Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind identificat un barbat, de 54 de ani. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional, in baza Legii nr. 61/1991, cu amenda in valoare de 1.000 de lei”, a transmis Politia Constanta.

Sursa citata a precizat ca actiunea vizeaza o firma care detine trei camine de ingrijire a persoanelor varstnice in statiunea Eforie Nord si care desfasoara activitati in domeniul protectiei sociale, fara autorizatie.

.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Summitul pentru pace in Ucraina, din Elvetia. SUA vor participa, dar nu se stie daca prin presedintele Joe Biden

Statele Unite vor participa la un summit de pace organizat in Elvetia luna viitoare (estimat…

9 ore ago

Lai Ching-te, presedintele Taiwanului, tentativa de reconciliere cu Beijingul. „Astept cu nerabdare sa consolidez intelegerea reciproca”

Presedintele taiwanez, Lai Ching-te, s-a declarat pregatit, duminica, sa colaboreze cu China pentru a lucra…

9 ore ago

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in vizita de stat in Germania: „Ce ar fi aceasta Europa daca nationalistii ar fi condus-o in ultimii ani?”

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a inceput duminica o vizita de stat de trei zile in…

9 ore ago

12 raniti in timpul zborului Qatar Airways „Doha – Dublin”, afectat de turbulente. Fenomenul devine tot mai ingrijorator

12 persoane au fost ranite, in urma unor turbulente puternice care au afectat un zbor…

9 ore ago

Delir la Brasov: Candidatul Scripcaru il face „mafiot” pe Marian Godina si ii apararea unui interlop din Clanul Sportivilor

Campanie tot mai aprinsa la Brasov. Candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului, George Scripcaru, a reactionat…

7 ore ago