Pavel Abraham s-a enervat in direct la TV pentru ca este facut „militian”: „Sunt profesor universitar la cea mai mare universitate din tara, asa ca ciocul mic!”

news

Avocatul Pavel Abraham, fost comandant al Politiei Romane, s-a rastit in direct la un post de stiri la un parlamentar PNL dupa ce i s-a adus aminte ca este „militian”. Abraham a avut o reactie tipica de „militian”.

„Sunt profesor universitar la cea mai mare universitate din tara, asa ca ciocul mic!”, a spus nervos Abraham.

Dialogul a fost redat pe Facebook de jurnalistul Dan Tapalaga.

„Pavel Abraham catre Ben Oni Ardelean, exasperat ca-l tot facea militian: Sunt profesor universitar la cea mai mare universitate din tara, asa ca ciocul mic! Altfel stateau lucrurile daca avea pulanul de militian la el. Nu mai trebuia sa apeleze la argumente stiintifice sa-i faca lui Ben Oni ciocul mic. Mic si plin de sange”, a scris Tapalaga.

In timpul protestelor din februarie 2017, Abraham a cerut utilizarea tunurilor cu apa si a „munitiei reale” impotriva manifestantilor.

„Sa fie clar, nu trebuie sa ne obisnuim cu manifestatiile, chiar daca sunt pasnice, daca nu sunt autorizate. In democratie, dreptul tau inceteaza unde intervine dreptul meu. Daca ma duc pe strada, eu am voie, la orice ora, sa circul prin Piata Universitatii. Organele statului pot folosi, in mod democratic, inclusiv munitie reala impotriva manifestantilor

Autoritatea legitima spune ca acolo trebuie sa se opreasca demonstratia. Ei au prins curaj si foarte bine. Suntem intr-o situatie atipica”, spunea Abraham la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: