Pavelescu, delir dupa alegeri: „Au castigat globalistii. Romanii au votat din nou impotriva Romaniei”

politica

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sustine ca la alegerile locale de duminica au castigat in realitate „globalistii’. „Romanii au votat, din nou, impotriva Romaniei”, afirma Pavelescu.

„CONCLUZIA LA ALEGERILE LOCALE: AU CASTIGAT, DIN NOU, GLOBALISTII! A cata oara, au castigat globalistii. Romanii au votat, din nou, impotriva Romaniei. PNL, USR-PLUS, PSD, ALDE, PMP, Pro-Romania, doar niste acronime, care nu inseamna aproape nimic, actori intr-un joc absurd, de ocupare a Romaniei de forte straine, intr-un razboi ideologic profund.

Nicio forta nationala!

Cum e posibil asa ceva? Dupa ce ni s-a luat totul, am ramas fara industrie, agricultura, resurse, milioane au luat drumul pribegiei si milioane de familii descompuse, sclavagism intr-o UE fatidica, romanii voteaza, iar si iar, globalistii. Se autocondamna la moarte in saracie si nedemnitate.

PNTCD a reusit sa treaca si prin aceste alegeri, marindu-si, e adevarat cu prea putin, rezultatele de acum patru ani, in conditiile in care aceste alegeri au polarizat extrem si au distrus toate partidele mici. Au disparut, deja, si ALDE, PMP, Pro-Romania – partide parlamentare, iar altele au fost pulverizate complet.

Romanii au si vor avea ce-au votat: un presedinte neamt, un premier ungur, un sef la servicii nu mai stiu ce, acum primar neamt la Timisoara, o frantuzoaica obraznica la Bucuresti… Si la putere numai partide globaliste si antinationale. Se va mai vinde si ce a mai ramas de vandut si, mai ales, SUFLETUL POPORULUI: cei care doresc educatia sexuala in scoli, vor casatorii intre gay, vor distrugerea familiei traditionale si distrugerea bisericilor crestine, AU CASTIGAT ALEGERILE, ROMANII I-AU VOTAT! Va urma scrasnirea dintilor, un dezastru generalizat”, a anuntat Pavelescu pe Facebook.

Pavelescu a implicat PNTCD in numeroase aliante cu PSD la alegerile locale, cei mai multi dintre candidatii PSD sustinuri de PNTCD au pierdut alegerile. Mihai Fifor, la Arad, s-a clasat pe locul trei. De altfel, Pavelescu ar urma sa obtina un loc de parlamentar pe listele PSD pentru diaspora.

Pavelescu se lauda insa cu o victorie a PNTCD la Baia Mare, sustinand ca primarul realeas, Catalin Chereches, este membru PNTCD.

Mai mult despre:

Comentarii: