Pavlos, tanarul de 15 ani care si-a salvat prietenul la Colectiv, RESPIRA singur, dar are nevoie de ajutor

news

Vesti bune despre starea de sanatate a lui Pavlos Jester, care a intrat intr-un program de refacere mai rapid. In noaptea fatidica, el a fost ars pe 60% din corp, incercand sa-si salveze prietenul, imobilizat in scaun cu rotile.

Dupa saptamani de chin, starea lui Pavlos este vizibil una mai buna, iar cel mai imbucurator lucru pentru familie este ca respira singur si nu mai are probleme foarte mari cu organele interne.

„Ieri (vineri nr.) l-au operat pe maini de la cot in jos, nu i-au pus grefe, vor sa i le puna la sfarsit, au zis ca mai are nevoie de 3-4 operatii, marti il opereaza iar pe spate si vinerea viitoare iar pe maini… Nu mai are nimic pe caile respiratorii. Respira singur. Este ajutat doar de un tub ca sa nu se forteze”, a declarat Andreea Fratila, pentru Cancan.ro.

pavlos2

In seara de 30 octombrie, Pavlos, in varsta de 15 ani, si-a luat prietenul cel mai bun, pe Mihai, un tanar de aceeasi varsta insa imobilizat in scaun cu rotile, si au mers impreuna, pentru prima data, la un concert rock.

Trebuia sa fie o noapte memorabila pentru cei doi adolescenti, insa in loc de muzica buna si distractie, s-au trezit in mijlocul infernului, cu sanse aproape minime sa se salveze din fata mortii. Mihai, cel putin, s-a trezit efectiv blocat in scaunul sau, calcat in picioare de ceilalti tineri care-si cautau iesirea din clubul in flacari. Pavlos, in schimb, nu si-a abandonat prietenul, si s-a zbatut cu toate puterile sa-l scoata afara. A si reusit, insa cu urmari groaznice pe trupul sau, care a suferit arsuri pe aproape doua treimi din suprafata pielii.

Tanarul se afla intr-un spital din Bruxelles, Belgia, unde primeste ingrijiri medicale din jumatate in jumatate de ora. Tratamentul sau este unul foarte costisitor, motiv pentru care familia are nevoie de suport material. Lui Pavlos ii sunt administrate injectii din trei in trei ore, iar costul uneia este de 300 de lei bucata, scrie Cancan.ro..

Beneficiar Fratila Andreea Georgiana, sora lui Pavlos Jester

Cotul este deschis la BCR.

RO91RNCB0722119205710001

UPDATE: Sora lui Pavlos, Andreea Fratila, sustine ca nu a cerut sprijin material. „Va rog sa incetati divulgarea unor informatii false !!! Vad in continuu postari precum el urmeaza un tratament cu injectii din 3 in 3 ore, ce costa 300 RON fiecare ! Nu este adevarat! Nici macar noi nu stim exact ce tratament ii este administrat”, a scris Fratila pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: