„Pe capul lui Dragnea s-a pus un pret”. PSD anunta ca va modifica legislatia pentru ca DNA sa nu mai comita „abuzuri”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, anunta ca parlamentarii PSD intentioneaza sa modifice legislatia astfel incat sa nu mai poata fi comise „abuzuri” in justitie.

„Vom lua masuri, in primul rand legate de legislatie, ca abuzuri sa nu se mai poata petrece. In primul rand, electoratul nostru si cei care ne-au votat – le-am promis ca vom readuce democratia in Romania – asteapta de la noi un pachet legislativ in sensul acesta. (…) Tara sufera de ani de zile. Zi de zi, auzim despre abuzuri incalificabile. (…)

Pe capul lui Dragnea s-a pus un pret. Avem noua oameni in partid care ne-au spus cu subiect si predicat: cand am fost la ancheta, ni s-a spus – nu vrei sa mearga dosarul mai departe sau nu vrei sa-ti luam si familia si copiii, declari ceva de Dragnea, orice”, a declarat, la Romania TV, Codrin Stefanescu.

Vineri, intrebat ce arme are pentru a se lupta cu Kovesi, care ar avea ceva impotriva sa, Dragnea a raspuns ca intentioneaza sa se foloseasca de PSD si de Parlament: „Ce arme, ca n-am pistolae? N-am decat partidul si Parlamentul, atat”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: