Pe ce cheltuie Gabriela Firea banii bucurestenilor. 20 de spectatori la un concert finantat de Primaria Bucuresti in Baia Mare

news

Concertul „Toti K1 pentru Romania” din Baia Mare, care este finantat de Primaria Bucuresti, abia a strans un numar de 20 de spectatori. Concertul face parte dintr-un turneu prin mai multe orase din tara prin intermediul caruia Firea vrea sa promoveze „iubirea de tara”.

„Centenar cu concerte si gratar! Maxim 20 de persoane dupa 15 minute de la inceperea concertului.

Singura modalitate prin care cei de la guvernare si din administratiile locale inteleg sa aniverseze 100 de ani de la Marea Unire sunt chermezele si concertele in pietele publice.

Nimic concret, ceva de care sa ne aducem aminte si dupa 1 Ianuarie 2019. Un proiectel, o investitie micuta, ceva, orice de care cei care vor sarbatorii 200 ani sa-si aminteasca si sa merite a fi mentionat”, a scris Dan Ivan, din Baia Mare, pe Facebook.

Turneul „Toti K1 pentru Romania” este finantat de Primaria Bucuresti cu 570.000 de lei (125.000 de euro). Cand au lansat turneul, organizatorii anuntau ca vor ajunge in Bucuresti, Craiova, Sibiu, Alba Iulia, Timisoara, Cluj, Targu Mures, Iasi, Galati, Constanta, Bacau, Baia Mare, Oradea si Brasov. Concerte au avut loc insa si in Alexandria si Targoviste, orase controlate de Liviu Dragnea si Adrian Tutuianu.

Gabriela Firea nu a explicat pana acum de ce bugetul Bucurestiului este folosit pentru a finanta concerte patriotarde in intreaga tara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: