Pe Dancila si Dragnea i-au apucat frisoanele. Mandatul lui Horodniceanu in fruntea DIICOT a fost prelungit. DIICOT se ocupa de plangerea penala impotriva lui Dancila

news

Daniel Horodniceanu isi prelungeste cu sase luni mandatul la sefia DIICOT, dupa ce procurorul general Augustin Lazar a semnat delegarea, in contextul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus la sefia Parchetului AntiMafia pe procurorul Felix Banila, informeaza ziare.com.

Mandatul lui Horodniceanu ar fi expirat in 19 mai, iar CSM a programat interviul cu Felix Banila in 5 iunie.

Horodniceanu are deja pe masa un prim dosar: sesizarea facuta de Ludovic Orban pentru fapte de inalta tradare si abuz de functie, in cazul lui Liviu Dragnea si al Vioricai Dancila.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a amenintat, joi, cu inchisoarea pe toti cei care vor indrazni sa dea curs plangerii penale pe care Ludovic Orban a depus-o impotriva premierului Viorica Dancila.

„Exista un articol in Codul Penal care face referire la inducerea in eroare a organelor judiciare si persoana care face plangere penala reclamand unele presupuse fapte dar stiind ca nu sunt adevarate, asta este infractiune care se pedepseste cu inchisoare.

Vreau ca toata lumea sa inteleaga ca orice persoana si orice functionar public care se va implica in continuare in acest demers va fi de fapt complice la aceste doua posibile infractiuni”, a declarat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: