Pe sleau! Noul primar al Sectorului 6 o face „mahalagioaica” pe Gabriela Firea: „Nu poti scoate mahalaua din dUamna”

politica

Noul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, reactioneaza revoltat dupa ce Gabriela Firea l-a catalogat drept „incompetent” pe Nicusor Dan.

„Acel moment in care Firea il face incompetent pe Nicusor Dan… Ramai perplex. Dupa 4 ani de nimic pe bat aceasta dUamna, in loc sa taca rusinata, se da in stamba. Poti scoate dUamna din mahala, dar nu poti scoate mahalaua din dUamna”,  a scris Ciucu pe Facebook.

Firea a sustinut ca Nicusor Dan este „incompetent” si vorbeste „gogomanii” in legatura cu reteaua de termoficare a Capitalei.

„Ati mai auzit o asa mare gogomanie? Sa se monteze in subteran “tevi elastice” de termoficare!! Doamne, incerc sa fiu calma si intelegatoare! Dar, incompetenta primarului ales al Dreptei unite depaseste orice imaginatie! A spus azi intr-un interviu ca in 3 ani (da, in 3 ani, nu in 3 saptamani, cum a tot promis), va reabilita 300 km de conducta invechita, cu “teava elastica”

Doua erori grave, in 2 minute :

1. In termoficare se folosesc doar doua tipuri de teava : teava clasica de fier si teava preizolata, care este tot o teava de fier, cu un invelis izolator, care impiedica pierderea de temperatura! Atat! Teava “elastica” nu exista decat in imaginatia lui de persoana incompetenta si aroganta!

Daca nu ar fi arogant, ar intreba un specialist care este situatia reala si ce materiale sunt folosite! Dar, el considera ca le stie pe toate si ii ignora pe experti!

2. Este o mare, mare minciuna ca va reabilita 300 km de conducta de termoficare in 3 ani! Adica 100 km anual! Acum 50 de ani, cand s-a construit reteaua de termoficare, cu tot orasul blocat si cu forte de munca aduse si din armata, si din alte judete, se construiau 50 km de conducta de termoficare intr-un an!

Mai mult nu era nici atunci tehnic posibil! Si nici acum!

Oricum, si cifra umflata de 300 km este mica, raportat la 1000 de km de retea magistrala de termoficare existenta, si comparativ cu promisiunea ferma din campanie ca va rezolva imediat problema apei calde si a caldurii, pentru ca detine o solutie magica si ca va fi ajutat de guvern!

Cat de repede ies la iveala minciunile din campanie! Mult mai rapid decat imi imaginam! Auziti, teava “elastica”! Ce o mai vrea sa faca in Bucuresti tot din “elastic”?”, a scris Firea joi pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: