Categories: news

Pedofilul din Bucuresti a fost prins de politisti. Ce le-a spus autoritatilor in cadrul anchetei

Pedofilul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in lift, intr-un bloc din Bucuresti a fost prins de politisti. El a fost deja audiat si, potrivit primelor informatii, si-a recunoscut fapta. Barbatul este acuzat ca a agresat doi minori intr-un lift, dintr-un bloc din Capitala.

„Nu cred ca i-a ajutat informatia publica (n.r. la prinderea suspectului), ci probele indirecte de pe camerele de supraveghere, exista o evidenta a populatiei si e usor sa compari figurile din poze. In masura in care, faptul ca a fost prins pentru o fapta care a fost inregistrata si pe care a facut-o, nu il decade din dreptul de a fi reprezentat de un avocat, cu alte cuvinte, la momentul de fata, acest ins are prezumtia de nevinovatie. Faptul ca a fost inregistrat nu inseamna ca a fost condamnat de o instanta”, a declarat Gabriel Diaconu, medic psihiatru, pentru Digi24.

„Cel mai probabil, procuratura va inainta catre o instanta cererea ca acest om sa fie expertizat, el are libertatea sa refuze expertiza, dar asta l-ar incrima mai mult. Daca acesta expertiza se va face, trebuie verificat daca avea discernamant intai”, adauga Gabriel Diaconu.

Atacul caruia i-au cazut victime cei doi frati a avut loc intr-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru ca tatal copiilor era la serviciu, iar mama internata in spital, baiatul si fetita au fost lasati in grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasa, foarte aproape, sa ia o punga cu cereale. La intoarcere, au fost acostati de individul necunoscut, in lift.

Individul nu a avut probleme sa intre in scara blocului. Blocul in care s-a produs teribilul incident nu are interfon, asa ca barbatului i-a fost foarte usor sa intre in spatele copiilor si, mai apoi, sa-i urmareasca pana la lift.

Cei de la IML au confirmat ca nu a avut loc un raport sexual.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

2 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

5 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

5 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

5 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

5 ore ago