Categories: news

Penibil la maxim. Antena 3 nu stie cum s-o diabolizeze mai rau pe Kovesi: „E un mare cazan cu smoala clocotinda cu numele ei pe el”

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a ajuns sa-i ia apararea lui Sebastian Ghita, pana mai ieri injurat vartos la postul lui Voiculescu, pentru a o diaboliza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

”Eu cred ca e un mare cazan cu smoala clocotinda cu numele ei pe el – Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoala. O asteapta. Nu cred ca o sa o mai astepte mult (…) imi asum asta, poate sa ma dea in judecata. Nu exista zi in care sa nu vedem o mare mizerie infaptuita de DNA”, a spus Mircea Badea, marti noapte, la Antena 3.

In ce-l priveste pe Sebastian Ghita, Mircea Badea crede ca fostul deputat va cere azil politic in Serbia si va obtine acest lucru.

”Cred ca Sebastian Ghita va cere azil politic in Serbia si ii dau, exista toate motivele corecte oriunde in lume, sa iei azil politic pe dosarele lui Ghita. (…) Daca va face Iohannis ce ii sugera Basescu, sa-l sune pe presedintele Serbiei, sa-l ceara pe Ghita, chiar ca e azil politic, sa se implice un om politic”, a spus Mircea Badea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

5 ore ago

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

5 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

6 ore ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

3 ore ago