Penibil plagiat. Dragnea a „gasit” inca o valiza: „Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, in Parlament, cu o valiza despre care a spus ca ”un localnic din Sibiu a gasit-o in curte”. Dragnea a prezentat date despre ”cine este si ce a facut” Klaus Iohannis: ”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atata placere despre penali”.

Liviu Dragnea a venit, luni, la o conferinta de presa convocata la Parlament cu o valiza despre care a spus ca ”un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte”.

”Este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten si care prietenul acela cica a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niste stick-uri pe care o sa vi le oferim. Am vazut cu totii, de foarte mult timp, ca sunt jurnalisti care fac dezaluiri cutremuratoare cu privire la activitatea posibil infractionala a presedintelui Iohannis, aceste stiri ori nu se prezinta, ori mor foarte repede, cu totul si cu totul intamplator. Foarte ciudat. Am zis sa le reiau eu”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, citat de news.ro.

Seful PSD a prezentat date despre ”cine este si ce a facut acest personaj”.

”Ceea ce vedem la acest presedinte fake, adica presedinte fals, este doar o imagine falsa, este un personaj de carton, pus in fucntie de statul paralel si sustinut in continuare de statul paralel. Multi procurori l-au descris ca un sef de clan, ca un sef de grup organizat cu toate actiunile intreprinse in perioada in care a fost primar si nu numai”, a mai spus Dragnea.

In timpul conferintei, Dragnea si-a sustinut afirmatiile cu un clip video, realizat dupa o investigatia a Rise Project, despre declaratiile de avere incomplete ale presedintelui Iohannis.

”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atata placere despre penali, despre penalii care s-au cocotat in varful statului. In varful statului este presedintele. Spunea ca nu a fost niciodata urmarit penal: minciuni. A fost urmarit in mai multe dosare si nu si-a dat demisia ala cum cere unora”, a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a anuntat ca lunea viitoare va prezenta cea de-a treia valiza.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: