Penibilii lui Dragnea. Celebrul Harabagiu cere azil politic in Israel: „Mi-e frica de statul paralel”

politica

George Harabagiu, fostul sef al departamentul de comunicare online a PSD, anunta ca solicitat azil politic in Israel pentru ca ii este „frica de statul paralel”.

Harabagiu a fost concediat de Dragnea dupa ce a postat pe paginile de Facebook ale filialelor PSD un colaj foto in care se afirma ca Halep a fost „huiduita” de 20.000 de „fani” pe Arena Nationala.

„Mi-e frica de Romania lui Iohannis. Mi-e frica de un Presedinte care a folosit Statul Paralel ca sa scape de dosarele penale care il vizau. Mi-e frica de reprezentanti ai justitiei romanesti care l-au condamnat pe Dragnea, luand in deradere deciziile CCR! Mi-e greata de disperarea si abnegatia scelerata a lui Gusa, Ponta, Rares Bogdan, care m-au „executat” timp de 3 zile, fara a-mi cere un punct de vedere

Mi-e frica de o tara in care deciziile CCR sunt luate „la misto” de seful statului. Ei bine, eu am terminat de citit legislatia internationala (in ceea ce priveste azilul politic). Am fost crescut intr-o familie in care se contopeau principiile mistice a doua religii: cea mozaica cu cea ortodoxa! Respect atmosfera Pastelui Crestin, dar si simbolismul Hannuka. Sunt si voi ramane un crestin practicant. Dar de frica statului paralel (si a celor infiltrati de acesta la cel mai inalt nivel al statului roman), am solicitat Ambasadei Israelului in Romania azil politic!

Sunt dispus sa renunt la cetatenia romana, pentru ca in aceasta tara securitatea face legile. Si spune toate acestea desi nu imi este deloc usor sa recunosc: prefer sa imi fie frica, decat sa imi fie rusine”, a scris George Harabagiu pe Facebook.

Dupa ce a fost dat afara de Dragnea, Harabagiu a a declarat ca va ramane „fidel” sefului PSD.

Intr-un mesaj transmis pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD, Harabagiu afirma ca „voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea”.

”Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA ??? V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT ! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA , ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT”, a scris Harabagiu.

Comentarii: