politica

Penibilul Ciolacu. Ii trimite scrisoare lui Iohannis in loc sa-i spuna direct in fata: „Mascarada jignitoare la adresa democratiei”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis marti sefului statului o scrisoare in care il informeaza ca social-democratii nu vor fi prezenti la consultarile de la Palatul Cotroceni.

„In interventiile publice pe care le-ati avut in ultimele saptamani v-ati antepronuntat intr-un mod lipsit de echivoc in privinta desemnarii prim-ministrului. Ignorand vointa cetatenilor, exprimata prin vot democratic, ati anuntat public atat inainte de alegeri, cat si dupa alegeri, ca ati luat deja decizia de a desemna in aceasta pozitie un reprezentant al partidelor care au pierdut la scrutinul din 6 decembrie 2020. Prin urmare, discutiile pe care urmeaza sa le aveti astazi cu partidele politice mimeaza doar principiul consultarii constitutionale la care ati facut trimitere in invitatia dumneavoastra. Practic, ceea ce urmeaza sa se intample astazi la Palatul Cotroceni este o mascarada jignitoare la adresa democratiei, un act de sfidare a cetatenilor care au participat la alegerile parlamentare”, a afirmat Ciolacu in scrisoare.

El a adaugat ca PSD refuza sa participe la acest „simulacru”.

„Refuzam sa validam prin prezenta noastra acest circ politic care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu guvernarea CDR din perioada 1996 – 2000. Vom face in schimb o opozitie hotarata in Parlamentul Romaniei si vom folosi toate mijloacele politice, legale si constitutionale pentru a apara interesele cetatenilor care ne-au acordat increderea lor la ultimele alegeri”, a mentionat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

15 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

15 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

15 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

5 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

15 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

15 ore ago