Pensionar agresiv, trimis de PSD sa urle la Violeta Alexandru: „Criminalilor! Mareste pensia!!! Vreti sa ma omorati”

politica

PSD a trimis mai multi pensionari sa saboteze conferinta de presa, sustinuta in aer liber, de presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru. Unul dintre pensionari a fost extrem de agresiv, strigand „Mareste pensia!!! Vreti sa ma omorati”.

Violeta Alexandru sustinea o conferinta de presa in aer liber, alaturi de candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cand un pensionar si-a facut aparitia urland in fata jurnalistilor.

„Criminalule! Mareste pensia! Mareste pensia!!! Vreti sa ma omorati”, a strigat pensionarul in fata Violetei Alexandru.

„Aceasta este atmosfera pe care primarul Sectorului 6 o pune in scena. Asta inseamna manipularea necazurilor unor oameni. Imi pare sincer rau ca PSD se foloseste de necazurile oamenilor”, a spus Violeta Alexandru, fara a-si pierde calmul.

„Nu trebuie sa va lasati manipulat! Nu va lasati folosit de PSD pentru ca isi bate joc de dvs.”, i-a spus ministrul pensionarului.

„Minciuni, huo! Eu te omor cu mana mea”, a continuat sa strige pensionarul.

Primar al Sectorului 6 este Gabriel Mutu (PSD).

„Abject stilul de a face politica a unui derbedeu ajuns primar. Ma refer la Gabriel Mutu. S-a folosit de pensionari care au recunoscut ca au fost trimisi de PSD Sector 6 ca sa ne bruieze conferinta de presa de astazi. Este, repet, un stil abject de a face politica”, a spus ulterior Ciprian Ciucu.

Pensionarul a inceput apoi sa le injure pe mai multe femei in varsta aflate in zona, pe care le-a facut „curve”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: