Pentru ca pot! Dragnea si Dancila au numit un ministru in casa caruia s-au gasit droguri. S-a ajuns la inchisoare cu suspendare

politica

Actual manager al Spitalului Judetean Baia Mare, Sorina Pintea, este propunere PSD pentru preluarea mandatului de la Sanatate. In 2011, politistii si procurorii au facut descinderi la locuinta acesteia intr-un dosar de trafic de droguri, in urma caruia, fiul ei, Ionut Pintea a fost arestat.

Potrivit site-ului Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, este managerul spitalului de la inceputul anului 2017.

Pintea a mai fost la conducerea unitatii medicale in perioada 2013-2016, dar in urma alegerilor parlamentare aceasta a ajuns senator pe listele PSD.

La scurt timp, in februarie 2017, si-a dat demisia din postura de senator pentru a se reintoarce la conducerea spitalului judetean din Baia Mare, vacantarea postului fiind aprobata de Senat cu 104 voturi „pentru”.

In 2009-2013, Pintea a fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare.

In 2011, fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, dupa ce au facut perchezitii la domiciliul acestuia, aminteste Mediafax. Surse judiciare spuneau atunci ca anchetatorii au gasit in locuinta mai multe pastile de ecstasy. Potrivit acelorasi surse, Ionut Pintea a fost cercetat intr-un alt caz de trafic de droguri, el fiind prins in flagrant, in 2010, in timp ce vindea pastile de ecstasy si amfetamina, in Sibiu.

In acest dosar, Ionut Pintea a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: