Perechea de aur a PSD: Un condamnat si o „penala”

opinii

Este noul cuplu in voga al PSD, dupa celebrele Iliescu-Roman si Nastase-Ponta. Dragnea si Firea fac acum un vals ametitor pentru a cuceri capitala Romaniei, o victorie care le-ar garanta amandurora un viitor politic stralucit. Insa romanii vor avea parte de noi vremuri de cosmar.

PSD si-a pregatit din timp terenul pentru victoria de la Bucuresti. Cu complicitatea prosteasca a celor din PNL a reusit sa impuna alegerile locale intr-un singur tur, situatie care garanteaza ca voturile poporului PSD impreuna cu notorietatea candidatului PSD vor aduce un scor suficient de mare pentru a ocupa primaria Capitalei. Pragmatismul exersat pe morti al lui Dragnea si celebritatea castigata la Felix TV a Gabrielei Firea fac o echipa redutabila si cel mai probabil castigatoare.

Insa aceasta pereche, de aur pentru PSD, va avea consecinte toxice pentru Bucuresti si chiar pentru tara. Condamnatul Dragnea va avea motive sa se insurubeze mai bine in pozitia de sef al partidului, fluturand tuturor eventualilor contestatari victoria fara precendent pentru partid din Capitala.

Nici nu-l va interesa ce imagine lasa Romania in exterior avand cel mai mare partid condus de un infractor condamnat. Dar nu asta va fi cel mai grav pentru tara, ci faptul ca Dragnea si ai lui, intariti de rezultatele de la locale, vor declansa asaltul final impotriva justitiei. „Oamenii ne-au votat”, va fi argumentul suprem cu care infractorii din PSD vor trece la macelarirea legilor anticoruptie pentru a-si scapa pielea.

Cat despre Bucuresti, vai fi vai si amar. O vorba din popor zice „Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti”. Ce te poti astepta de la cineva care si-a luat de barbat un analfabet cu doua doctorate furate, Pandele din Voluntari, si ca nas un analfabet cu puscarie la activ, Gigi din Pipera. Mediul din care provine Firea trasneste a „penal”, ca sa nu mai vorbim de cel profund toxic de la Antena 3 in care s-a scaldat starleta PSD cu mare placere pana de curand.

Asa cum a facut presa, cu prompterul conectat la manipularile lui Voiculescu, asa va fi si la primarie: teleghidata de d’alde Pandele si Becali. Nu-ti trebuie prea multa imaginatie pentru a realiza ce se va intampla in capitala Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: