Pesedistii nu se mai controleaza deloc. Viceprimarul Capitalei le da „mu#e” protestatarilor in direct la TV: „Mu#e Cristi Dide” – Video

news

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu (PSD), si-a pierdut controlul in timpul unei emisiuni la B1 TV si l-a injurat pe protestatarul Cristian Dide. „Muie Cristi Dide”, a spus Badulescu de mai multe ori.

„Tu vrei sa scrii ‘muie PSD’, adica ‘muie Badulescu’, si eu sa nu-ti spun ‘muie Cristi Dide?’ Cuvantul asta cu care a umblat tovarasii lui de cardasie pe toate masinile nu a mai deranjat pe nimeni”, a spus Badulescu extrem de nervos.

Iata dialogul:

Badulescu: Si vreti sa ma jigniti, nu? Si vreti ca eu sa va respect? Ei, atunci MUIE CRISTI DIDE!

Dide: Ceea ce ati spus dumneavoastra este o ilegalitate. Conform legii 61, articolul 2, alineatul 1, dumneavoastra puteti fi sanctionat acum de Politia Romana.

Badulescu: Tu vrei sa scrii ”muie PSD”, adica ”muie Badulescu”, si eu sa nu-ti spun ”muie Cristi Dide?” Cuvantul asta cu care a umblat tovarasii lui de cardasie pe toate masinile nu a mai deranjat pe nimeni

Tudor Barbu: Domnule, se uita si copiii! Sunteti viceprimarul Capitalei!

Badulescu: Si ce daca? Eu mentin #muiedide!! De maine imi dau demisia si tot aia – #muiedide! Ce, crezi ca m-am nascut viceprimar?”

Badulescu a mai spus despre Cristi Dide ca traieste din ”cersetorie”, pentru ca primeste donatii, si l-a poreclit ”Dide Cersetoru-Donatoru”.

”Dupa ce ca esti violator si cersetor, mai esti si pervers”, i-a mai spus viceprimarul Capitalei protestatarului.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: