Pesedistilor le este frica sa mai devina ministri. Un senator PSD refuza oferta lui Dragnea de a fi ministrul Transporturilor

politica

Senatorul PSD Dragos Benea a declarat sambata ca nu doreste sa ocupe functia de ministru al Transporturilor. Codrin Stefanescu a anuntat, in urma cu doua zile, ca Benea va fi urmatoare propunere a partidului pentru Ministerul Transporturilor.

Benea a pretextat ca nu este potrivit pentru aceasta functie. “Nu mergem pe functii unde ne vine palaria pe ochi”, a spus el intr-o conferinta de presa.

El a recunoscut ca a purtat discutii cu Liviu Dragnea pentru un eventual post de ministru: „Va confirm ca au existat discutii, la nivel inalt, ca organizatia judeteana PSD Bacau sa aiba portofoliu in Guvernul Romaniei”.

Informatii ca Dragos Benea va fi ministru al Transporturilor si Laura Moagher va fi propusa pentru Ministerul Dezvoltarii au fost date publicitatii de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

„Sunt doi colegi minunati. Ar trebui sa ii prezentam oamenilor. Dragos Benea a fost presedinte al Consiliului Judetean Bacau si a lucrat pe zona de Transporturi. Laura Moagher a fost director la parcul Bucov”, a declarat Stefanescu, joi, la Antena 3.

Mai mult despre: ,


Comentarii: