news

Peste 10.000 de noi cazuri, 32 de decese. Incidenta in Bucuresti continua sa creasca

Un numar de 10.062 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore si au fost raportate 32 de decese, dintre care trei anterioare intervalului de referinta, a informat, sambata, Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 15 ianuarie, ora 10,00, in intervalul de 24 de ore, au fost inregistrate 10.062 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 32 de decese, dintre care 3 anterioare”, a precizat GCS.

Rata de incidenta COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, sambata, de 4,62 cazuri la mia de locuitori, in crestere fata de ziua precedenta, cand s-a inregistrat o valoare de 4,1 la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

Cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 in Capitala a fost atinsa pe 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

28 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago