politica

Peste doua zile, „Dancila nu va mai fi nimic”. PSD ii va anula candidatura la Presedintie si o va debarca din fruntea partidului, anunta Victor Ponta

Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca PSD ii va retrage lui Dancila candidatura la Presedintie dupa ce motiunea de cenzura va fi adoptata.

„Daca trece motiunea, doamna Dancila nu va mai fi nimic. Dancila, ca si Dragnea, este o ghiulea atarnata de picioarele PSD”, a anuntat Ponta la Digi24.

Intrebat daca PSD va retrage candidatura lui Dancila, Ponta a raspuns: „Cu siguranta”. El a adaugat ca Dancila va fi debarcata si din fruntea partidului: „Dancila va pleca cu forta, la dorinta PSD”.

Premierul Viorica Dancila isi va prezenta, sambata, la Romexpo, in prezenta a 10.000 de sustinatori, programul de prezidentiabil, a anuntat PSD, marti.

Sefa PSD urmeaza sa isi lanseze programul de candidat la prezidentiale. Viorica Dancila a anuntat, deja, ca in cazul in care motiunea de cenzura va trece, in Parlament, nu va demisiona de la sefia partidului, va ramane interimar, la Palatul Victoria si va continua candidatura la alegerile prezidentiale.

In cazul unui esec al motiunii, premierul spune ca va veni, imediat, cu o remaniere guvernamentala, in Parlament. La Romexpo sunt asteptati 10.000 de social-democrati, din intreaga tara.

Lansarea oficiala a candidaturii Vioricai Dancila, la alegerile prezidentiale, a avut loc pe 24 august, la Palatul Parlamentului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

11 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

11 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

11 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

2 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

12 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

12 ore ago