Peste un MILION de romani s-au distrat pe seama penibilitatilor lui Victor Ponta: „Sper sa ajungi paznic in Gorj”. Ponta se lauda cu asta

politica

Victor Ponta se lauda pe Facebook ca filmuletul sau realizat la Masa Tacerii, in care credea ca il ironizeaza pe Klaus Iohannis, a fost vizionat de peste 1,7 milioande de romani. Insa filmul a devenit viral tocmai multumita discursului penibil al fostului premier.

„Vreau sa multumesc tuturor celor 1,7 milioane ( un record personal) de utilizatori Facebook care au intrat pe pagina mea sa vizualizeze filmuletul de la Targu Jiu.

Sigur ca trebuie sa impart „meritele” cu Dl Klaus Iohannis – personaj principal al acestei postari / si inteleg foarte bine ca alaturi de cei care ma urmaresc in mod constant de data aceasta au fost si multi curiosi, interesati sau nu de politica, admiratori sau hateri, sustinatori sau postaci – eu le multumesc tuturor!

Cred ca un numar atat de mare de romani care sa acceseze o postare reprezinta inca o dovada a impactului „social media” in viata noastra de zi cu zi – o lectie buna pentru mine si pentru altii ca mine care pot sa invete din propriile greseli!”, a scris Ponta pe Facebook.

screen-shot-2016-11-16-at-11-50-49

Filmul a fost masiv distribuit pe Facebook mai ales de cei carora coportamentul lui Victor Ponta le-a starnit rasul. „Penibil”, este cuvantul care s-a intalnit cel mai des in descrierea facuta filmuletului.

screen-shot-2016-11-16-at-11-49-05

Citeste si: Ponta, pe culmile PENIBILULUI. Iar a ajuns de rasul romanilor de pe Facebook: „Prostul de la Masa Tacerii” – VIDEO

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: