politica

Piedone, declaratie in direct pentru Dana Budeanu: „O iubesc, are verticalitate si miez, unde da Budeanca, creste!”

Cristian Popescu Piedone i-a marturisit Danei Budeanu, in emisiunea „Punctul Culminant” de la Romania TV, prezentata de Victor Ciutacu, ca o iubeste pentru „sinceritatea si verticalitatea” de care da dovada.

„N-o cunosc, nu am vazut-o in viata mea pe doamna Budeanu, doar i-am urmarit postarile. Vreau sa-i spun ca o iubesc, pentru ca are verticalitate si are miez. Eu am trait perioada cu leaganele la care face ea referire. Dana, as vrea sa iti multumesc pentru sinceritate si verticalitate. Probabil multe postari ale tale m-au inspirat. Ai un verb mai bun decat mine, se vede ca unde da Budeanca creste”, a spus Piedone.

Primarul Sectorului 5 a mai spus, in mod sarcastic, ca „astia zic sa votam Nicusor Dan, sa mergem spre rugina. Bravo, asa e, votati Nicusor Dan. Daca asta vor bucurestenii”.

„Inteligentii secolului XXI, cei care traiesc in relitatea virtuala, unde ati fost, ma, 4 ani, 8 ani, de ati aparut doar in campanie, sa nu va tociti pantofii aia pe care nu i-ati trecut in declaratia de avere. Astia ies si zic sa votam Nicusor Dan, sa mergem spre rugina. Bravo, asa e, votati Nicusor Dan, sa fie sanatosi, daca asta vor bucurestenii”.

„Poate sa ma tavaleasca Dana Budeanu dimineata, la pranz si seara, ca are simtul realitatii si stie sa puna problema cu subiect si predicat”, a spus Piedone. La randul ei, Dana Budeanu a spus despre Piedone ca e „exemplul de candidat independent care a luat un sector la pas”. „Tu tii un sector la pas, bai, tata. Asta inseamna independent”, a afirmat Budeanu.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

2 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

4 ore ago

Ciolacu a luat jumatate de guvern in Turcia. Cel mai probabil, vizita a fost aranjata de Ponta

Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita oficiala in Turcia,  unde va aveasi  o…

3 ore ago

Permis de conducere de la 17 ani? Parlamentarii romani nu sunt de acord: „Suntem pe primul loc la victime in urma accidentelor de circulatie”

Presedinta Comisiei pentru aparare din Senat, Nicoleta Pauliuc, a informat, luni, ca nu sustine proiectul…

3 ore ago