Piedone s-a SPERIAT de Denise Rifai: „Va dati seama ca a fost o gluma”

news

Cristian Popescu Piedone anunta ca a renuntat sa o dea in judecata pe Denise Rifai de la Realitatea TV, dupa ce aceasta l-a comparat cu Pinocchio.

Piedone a acuzat-o pe Denise Rifai ca a folosit un limbaj licentios si incriminator la adresa sa si a familiei sale. ”Prin afirmatiile denigratoare si sicanatoare ati incalcat drepturile nepatrimoniale la demnitat si imagine apartinand subsemnatului si familiei mele. In urma atingerii grave a drepturilor subsemnatului si ale familiei mele prin afirmatiile din cadrul emisiunii, ati depasit granitele libertatii de exprimare”, a spus Piedone.

El a anuntat, vineri, ca o da in judecata atat pe Denise Rifai cat si postul Realitatea TV carora le va cere despagubiri de 500.000 de euro. Sambata s-a razgandit si a declarat ca totul ar fi fost o gluma.

„Va dati seama ca eu am glumit. Eram putin suparat aseara de gluma pe care au facut-o ei cu mine si am decis sa le fac si eu o gluma si am anuntat ca ii dau in judecata si ca le cer 500 de mii de euro. Nu am eu bani sa platesc taxa de timbru imensa si nici timp sa ma judec pentru asa ceva, dar asa cum a glumit ea aseara, am glumit si eu. Asa cum i-am zis deja in SMS-ul trimis, ii multumesc pentru reclama gratuita pe care mi-a facut-o prin acea emisiune”, a spus Piedone, citat sde stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: