politica

Piedone si-a depus candidatura: „Voi castiga cu 42%”. A venit sfidator cu tricou „Si eu sunt interlop”

Cristian Popescu Piedone si-a depus, vineri, candidatura la Biroul Electoral pentru functia de primar al Capitalei. El a sustinut ca va castiga alegerile cu 42%.

”De azi s-au inchis zvonurile ca ma voi retrage. Cine vrea sa se alinieze in spatele meu poate sa o faca. Lista de consilieri o vom depune zilele urmatoare, daca se aliniaza cineva atunci putem vorbi politic pentru majoritate in Consilul General.

Odata ce astazi eu am depus candidatura pe Partidul Puteri Umaniste Social Liberale… Am inteles ca liberalii nu ma sustin, dar PSD mai poate sa se gandeasca sa sustina o victorie, nu pentru locale.

(…) Apogeul meu si al carierei mele este se opreste ca primar general. Apoi vom vedea, cu aportul voturilor mele, cine va fi viitorul presedinte.  Si daca vor o victorie in toamna, PSD, ar fi intelept sa vina sa ma sustina”, a spus Piedone.

”Va dau un pronostic: eu am spus ca depun semnaturi cam cate procente voi scoate. Nu am zis ca voi scoate 52%. Merg pe o marja de eroare, pe minus, de maxim 10%, si va spun ca voi castiga alegerile pentru Primaria Capitalei cu 42% ca reprezentant al PUSL. E adevarat ca acest scor al meu nu se va regasi si in scorul politic din cadrul Consiliului General, estimand eu, astazi, in realitatea reala, nu in cea virtuala in care traiesc diversi politicieni, ca pe scor politic voi scoate intre 12%-15% la nivelul Bucurestiului”, a mai spus  Piedone.

El venit cu un tricou pe care scria „Si eu sunt interlop”, aluzie la o declaratie a lui Nicusor Dan, care a spus ca actualul primar al Sectorului 5 ar putea iesi primar general al Bucurestilor „sustinut de interlopi”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

16 minute ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

34 de minute ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

32 de minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

O oră ago