Pieleanu va muri de foame. CURS, detinut de Iosif Buble, vine cu cifre si mai slugarnice: Iohannis este pe locul doi, increderea in DNA s-a prabusit

politica

Un studiu de tip Omnibus lansat recent de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) arata ca Gabriela Firea conduce in topul increderii in personalitatile publice, fiind peste presedintele Iohannis, si ca increderea in DNA s-a prabusit. CURS este detinut de Iosif Buble, patron al site-ului stiripesurse.ro si sotul deputatei PSD Diana Tusa.

Astfel, conform sondajului lui Buble, 44% dintre romani au incredere in Firea in timp ce Klaus Iohannis se afla pe locul doi, cu 42%.

Sondajul lui Buble mai arata ca increderea in DNA s-ar fi prabusit, astfel incat doar 25% dintre romani ar mai aprecia activitatea procurorilor anticoruptie.

CURS sustine ca sondajul ar fi avut un esantion de 1067 de respondenti, fiind reprezentativ pentru populatia adulta rezidenta in Romania, neinstitutionalizata, in varsta de 18+ ani. Esantionul este probabilistic, multistadial si stratificat, avand o marja maxima de eroare la nivelul intregului esantion de 3% la un nivel de incredere de 95%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: