Pionul otravit al PSD in Guvern. Raed Arafat cauta sa provoace panica printre romani: „O vizita la UPU s-ar putea sa te coste si 10.000 de lei”

news

Raed Arafat a lansat noi acuzatii violente la adresa guvernului din care inca face parte, sustinand ca ordonanta de urgenta pe Sanatate ii va lovi curnt pe romanii simpli. El a laudat Avocatul Poporului pentru ca a atacat ordonanta. La randul sau, Arafat este laudat de Victor Ponta.

„O sa pierdem personal din domeniul public. Afectam nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea sa inlocuiasca ce facem noi. (…) O vizita la UPU s-ar putea sa te coste si 10.000 de lei. In SUA iesi cu 3.000 de dolari factura la o raceala si febra”, a declarat Raed Arafat la Realitatea TV.

„Eu imi fac treaba mai departe si o fac cat de corect pot. Avem mult de facut, mult de construit. Imi fac treaba pana la momentul in care mi se spune ca nu mai e nevoie de mine”, a mai spus Arafat, inca membru al guvernului pe care il ataca.

”Cred ca este corect ce a facut Avocatul Poporului. Ca cetatean consider ca ordonanta trebuie dezbatuta, lasata la o parte urgenta. Se doreste sa intre comerciantii in ea si nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.

La scrut timp dupa aceste declaratii, Victor Ponta a sarit sa atace Guvernul Orban.

„Sigur vreti sa le dati toti banii dvs lui Costache, Orban & Co ? Sau sa va tratati acasa ca in Evul Mediu? Asta reprezinta acum PNL = interesele unor gasti de oameni super bogati ! Iar dupa Alegeri nu ii va mai speria nimic timp de 4 ani ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!”,  a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: