Plesoianu, suparat ca Dragnea nu-l lasa sa scoata un milion de pesedisti in strada: „Am obosit rau”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se plange pe Gacebook ca a „obosit rau” sa tot incerce sa isi convinga partidul sa organizeze un mare miting impotriva „abuzurulor statului paralel” in Bucuresti.

Plesoianu a postat un comentariu ironic al jurnalistei Oana Dobre Dimofte, privind decizia PSD de a organiza mitinguri in sate si orase in loc de unul mare in Bucuresti, si a comentat dezamagit ca este „obosit rau”.

„Nu am obosit sa lupt pentru principiile in care cred, nu am obosit sa lupt cu Noua Securitate, am obosit insa rau sa lupt pentru a-mi convinge propriul partid ca trebuie facute anumite lucruri. Eu nu am de gand sa ii raspund acestei doamne. Astept sa vad daca ii raspund cei din conducere prin actiuni concrete, daca tot vorbim de un mare miting in Bucuresti. Dupa mine, e absolut necesar… Dar acest lucru deja e cunoscut de toata lumea…”, a scris Plesoianu.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri ca orice organizatie a partidului din tara poate sa organizeze manifestatii publice oricand.

„Am decis astazi in Comitetul Executiv National ca orice organizatie PSD din tara sa poata sa organizeze manifestari publice oricand, stabilind data, locul si motivul pentru care vor sa faca aceasta manifestatie, coordonandu-se sau nu intre judete”, a precizat Dragnea, la Baile Herculane, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

Intrebat daca va fi organizata o manifestatie mare la Bucuresti pentru sustinerea Guvernului, liderul social-democratilor a spus ca nu stie.

„Nu stim. Una nu exclude pe alta”, a precizat el.

Social-democratii s-au reunit vineri la Baile Herculane intr-un Comitet Executiv National, pentru a analiza stadiul implementarii programului de guvernare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: