Plesu este uimit: „Dragnea de unde a scos purcoiul de bani, cati romani isi pot permite asa ceva de Paste?”. Nici Firea nu a fost uitata

news

Andrei Plesu este in continuare uimit de unde au atatia bani liderii politici ai Romaniei. El nu a ratat informatia ca Liviu Dragnea isi petrece vacanta de Paste in insule exotice.

„Gabriel Oprea, alt „erou” al zilei, povesteste, destins, in fata magistratilor, ca in 2008, de frica crizei, a decis sa-si scoata din banca milionul de euro pe care il detinea. Cum adica un milion de euro? Castigati cind si cum?

Dar dl Dragnea de unde a scos purcoiul de bani de care a avut nevoie ca sa-si faca un palatel la Alexandria? Iar acum, de Sf. Pasti, cum isi permite, cu atita lejeritate, sa-si petreaca zilele de vacanta prin indepartate tari exotice? Citi romani isi pot permite asa ceva?”, a scris Plesu pe blogul din Adevarul.

Scriitorul este uimit si de modul in care un lat lider al PSD, Gabriela Firea, a inteles sa se raporteze la fenomenul „Balena Albastra”.

„Am trait sa vad si asta: un subiect cu potential tragic („Balena Albastra”) devine un vesel ceai dansant pentru doua zburdalnice blonde: Carmen Dan (ministru de Interne!) si Gabriela Firea (primar al Capitalei!). In vizita la o scoala, dinsele se zbenguie tovaraseste, in timp ce un cintaret naimit sa faca atmosfera intoneaza o partitura provocatoare despre „fete rele care vor na-na”. Ce dragut! Prin fitiiala „implicata” a celor doua doamne, raul a fost cu siguranta extirpat de la radacina”, a notat ironic Plesu.

Jurnalistii de la hotnews.ro au aflat ca Dragnea isi petrece Pastele pe o insula exotica.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia”, scrie hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: