„Plina de ifose si abuziva”. Corina Cretu, extrem de furioasa dupa acest portret, ameninta in miez de noapte

news

Comisarul european Corina Cretu anunta ca il va da in judecata pe Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, pentru ca ” intinarea memoriei tatalui meu”. De fapt, Cretu a fost foarte deranjata de portretul pe care Nicolae i l-a facut intr-un articol publicat in Adevarul.

„Va anunt pe aceasta cale ca va voi da in judecata – nu pentru opiniile dumneavoastra politice, care va sunt transmise la comanda pentru a ma ataca, ci pentru intinarea memoriei tatalui meu, care si azi, dupa 22 de ani de la moartea sa, este considerat cel mai mare specialist in fizica nucleara. Nu a studiat la Moscova, si-a luat doctoratul la Dresda cu „Summa cum laude“, presedintele Regiunii Saxonia mi-a transmis ca a fost singurul care a luat aceasta distinctie in acel an. A fost persecutat de regimul comunist, blocat pentru avansarea in functii de insasi Elena Ceausescu. In rest, parerea dumneavoastra despre mine nu ma intereseaza, dar va asigur ca voi apara memoria tatalui meu, care a murit la 58 de ani si a lasat sute de culegeri dupa care multi studenti invata si astazi. Nu pot eu sa calific gestul dumneavoastra, dar sper ca o va face Justitia Romana“, i-a transmis Corina Cretu lui Nicolae printr-un mesaj postat la ora 1 noaptea pe pagina acestuia de Facebook.

Iata ce a scris Nicolae despre Corina Cretu:

„Am discutat in trecut cu cativa oameni care au lucrat cu Corina Cretu. Obsesia pentru imaginea proprie, o personalitate cam abuziva si o relatie foarte ambigua cu adevarul au fost singurele lucruri bune pe care le-am auzit despre dansa.

Este implicata intr-un scandal cu o serioasa tenta sexuala cu Collin Powel, care in mod normal ar fi trebuit sa intrerupa orice cariera politica. Pacepa sugereaza ca ar fi posibil ca doamna Cretu sa fi fost recrutata de fostul KGB.

CV-ul doamnei Cretu este considerat printre cele mai slabe din Comisia actuala si intr-o stridenta discordanta cu CV-ul predecesorului dansei, unul dintre cei mai respectati comisari europeni, Dacian Ciolos.

Reuseste intr-un timp relativ scurt sa isi dovedeasca incompetenta de manager si intra in atentia presei politice de la Bruxelles pentru numeroasele gafe si felul abuziv in care isi trateaza angajatii.

O buna parte a angajatilor din cabinetul dansei pleaca, dezgustati si satui de stilul doamnei comisar, pe care o acuza de lene si de incompetenta.

Plina de ifose, cu un discurs demn de o studenta in ale politicii a lui Ion Iliescu, doamna Cretu este remarcabila nu numai prin mediocritatea ei, dar si prin dorinta sa de a fi cat se poate de vizibila. Nu ezita sa faca declaratii belicoase si publica o brosura de 78 de pagini dedicata, chipurile, Romaniei, care din nou atrage atentia presei din Bruxelles pentru cele 20 de poze cu ea si cele 12 pagini de citate din discursurile ei”.

Singurul pasaj referitor la tatal Corinei Cretu este acesta: „Corina Cretu este creatia politica a lui Ion Iliescu si fiica unui extrem de bine pozitionat profesor de fizica comunist, cu studii la Moscova”.

Nicolae nu se lasa intimidat, ba mai mult spune ca i-ar fi putut face Corinei Cretu plangere pentru intimidare.

„M-am gandit ca doamna comisar ar merita o plangere oficiala pentru intimidare, ca doar este functionar public. Nu vreau sa o ajut in procesul asta de autovictimizare si, cum imaginea ei in Bruxelles este oricum deja catastrofala si, indirect, afecteaza negativ imaginea Romaniei, am decis sa ma abtin”, spune Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: