politica

PNL a castigat in orasul natal al lui Ion Iliescu. Orban: „Oltenita a fost subjugata PSD-ului 30 de ani”

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, afirma ca, potrivit numaratorii paralele a partidului, liberalii au repurtat o „victorie istorica” la Oltenita, localitatea care a fost „subjugata PSD-ului 30 de ani”.

„Asteptam rezultate, procese-verbale, facem numaratoarea paralela. Ce pot sa va spun e ca am cateva vesti bune. O victorie simbolica am repurtat la Oltenita, pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica, stiind cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fost subjugata PSD-ului 30 de ani, deci e o victorie foarte frumoasa.

De asemenea, avem informatii ca am castigat la Giurgiu, sigur, asteptam procesele-verbale. Permanent primim date. Am castigat la Tg. Jiu cu 50%. Am pierdut la Timisoara, ca sa vedeti ca recunosc si locurile in care nu am castigat, nu poti sa castigi peste tot. A batut vant de schimbare in Timisoara si, desi primarul nostru, Nicolae Robu, a facut extrem de multe pentru Timisoara, timisorenii au decis alegerea unui candidat din partea USR PLUS”, a declarat Ludovic Orban, duminica seara, intr-o interventie la Realitatea Plus.

Liderul PNL a spus ca, din analizele facute, liberalii pot castiga intre „18 si 23 de presedintii de consilii judetene”.

„Inca nu putem sa anuntam rezultate la nivel de consilii judetene, dar din analizele noastre avem intre 18 si 23 de presedintii de consilii judetene pe care le putem castiga”, a precizat Orban.

Punctual, el s-a referit la judetul Vrancea, unde informatiile primite la nivel central indica o victorie a candidatului PNL Catalin Toma la presedintia Consiliului Judetean.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Colectia de monede a unui magnatului danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

4 minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

5 minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

11 minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

21 de minute ago

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

26 de minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

35 de minute ago