PNL a decis sa voteze Legea pensiilor si in Camera Deputatilor. Insa au trasat cateva linii rosii

news

Nicolae Ciuca

Liberalii au decis luni, in sedinta conducerii partidului, ca vor vota Legea pensiilor si in Camera Deputatilor, au transmis surse liberale citate de news.ro. In plus, PNL considera ca sunt limite peste care nu vor accepta sa treaca, si anume respectarea angajamentului fata de salariile din educatie si masurile care tin de Sanatate dar si mentinerea unui buget mare pentru investitii.

Liberalii au decis luni, in sedinta conducerii partidului, ca vor vota Legea pensiilor si in Camera Deputatilor, aratand ca PNL a majorat pensiile cu 405 in trei ani si punctul de pensie de la 1265 la 1785, dar insista ca majorarea sa fie sustenabila.

Coducerea PNL a mai discutat ca sunt limite peste care nu vor accepta sa treaca, si anume respectarea angajamentului fata de salariile din educatie, luat in luna iunie precum si masurile care tin de Sanatate.

Potrivit liberalilor, mentinerea unui buget mare pentru investitii este obligatoriu.

In sedinta BPN au fost prezenti si lideri ai conducerii ALDE. LIderul PNL, Nicolae Ciuca a transmis ca isi propune ca PNL sa devina axul in jurul caruia se va coagula dreapta romaneasca.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: