PNL anunta ca nu va negocia nimic cu AUR in Parlament: „PNL va purta discutii doar cu formatiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factura legionara, neo-fasciste”

politica

Vicepresedintele PNL Alexandru Muraru a anuntat, marti, ca liberalii nu vor negocia pentru formarea unei noi majoritati cu AUR. „PNL va purta discutii doar cu formatiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factura legionara, neo-fasciste”, arata Muraru.

„PNL NU va negocia sau coopera in plan guvernamental cu partide extremiste care nu respecta valorile euro-atlantice. Asadar, nu vor avea loc negocieri cu AUR!

PNL va purta discutii doar cu formatiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factura legionara, neo-fasciste.

Sublinez ca AUR are deja o cooperare parlamentara cu USR/PLUS, cooperare oficializata prin initierea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului.

Nu deplangem doar faptul ca USR/PLUS s-a discreditat in fata propriului electorat, ci si compromiterea mesajului progresist pe care un partid tanar l-a transmis societatii romanesti”, a anuntat Muraru.

Biroul Executiv al Partidului National Liberal a decis, marti, formarea unor echipe de negociere la Camera Deputatilor si la Senat pentru pastrarea majoritatii in Parlamentul Romaniei.

„S-au format echipe de negocieri la Camera Deputatilor si la Senat pentru pastrarea majoritatii in Parlamentul Romaniei”, a declarat Florin Citu, la finalul sedintei BEx al PNL.

El a adaugat ca „PNL este un partid responsabil, care si-a asumat guvernarea intr-un moment dificil si nu da inapoi”.

„In continuare PNL ramane ferm in spatele presedintelui si premierului in aceasta perioada, nu este niciun fel de discutie aici”, a mai declarat Citu.

Din cele doua doua echipe de negociere fac parte, potrivit unor surse liberale citate de Agerpres: Lucian Bode, Raluca Turcan, Dan Vilceanu, Florin Roman, Virgil Popescu, Gigel Stirbu, Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu, Marcel Vela, Monica Anisie si Nicolae Ciuca.

Mai mult despre:

Comentarii: