politica

PNL face scenarii si sondaje pentru locale: Vom testa si alti candidati, nu doar liberali

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii trebuie sa-si stabileasca, pana la 1 martie, candidatii pentru functia de primar in toate localitatile, mentionand ca se va face un sondaj de opinie pentru a decide daca partidul va merge cu un candidat comun cu USR la Primaria Capitalei.

„Obiectivul nostru este ca pana la data de 1 martie sa avem stabiliti candidatii la functia de primar in toate localitatile din Romania si sa incepem cel tarziu in data de 15 martie campania de stangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii fiecarui candidat de primar in localitatea in care candideaza”, a afirmat Ludovic Orban, duminica, aflat intr-o vizita in judetul Valcea, informeaza Agerpres.

Intrebat daca PNL va merge la Primaria Capitalei cu un candidat comun cu USR, Orban a precizat ca acest lucru se va stabili dupa „o analiza sociologica”.

„Vom face o analiza, vom efectua un sondaj de opinie cu reprezentativitate si la nivelul Bucurestiului, dar si la nivelul fiecarui sector. Vom testa candidatii nostri. De asemenea, vom testa si alti candidati si vom lua o decizie in functie de datele pe care le vom obtine din aceasta ampla analiza sociologica”, a spus Orban.

Liderul liberal a mentionat, legat de posibilitatea ca Nicusor Dan sa intre in aceasta analiza sociologica, ca vor fi testati „toti potentialii candidati, pe diferite scenarii posibile”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

8 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

11 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

10 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

11 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

11 ore ago