Categories: actualitate

PNL l-a capturat pe singurul primar USR din judetul Buzau: „Oamenii de aici au nevoi care trebuie acoperite”

Primarul comunei Lopatari, Claudiu Constantin, singurul edil USR din judetul Buzau, se alatura echipei PNL, afirmand insa ca nu va semna, deocamdata, adeziunea si nu va demisiona din formatiunea din partea careia a fost ales, pentru a nu isi pierde mandatul.

„Incercam sa ne unim fortele pentru a crea o administratie performanta. Avem destul de multe provocari la orizont in comuna Lopatari si ma bucur ca impreuna cu echipa Partidului National Liberal le vom ataca cu incisivitate, asa cum am inceput deja. Eu sunt convins ca in aceasta mare echipa vom avea si rezultatele dorite. Oamenii de aici, ca si in celelalte comune din judet, au asteptari, au nevoi care trebuie acoperite, nevoi pe care noi le stim foarte bine si ne propunem ca impreuna sa le acoperim in cat mai mare masura. Sunt entuziasmat de aceasta noua echipa si sunt convins ca interesul nostru comun aici, la Lopatari, va fi indeplinit si vom avea impreuna rezultatele dorite de ambele parti”, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, primarul comunei Lopatari, Claudiu Constantin, citat de news.ro.

El a afirmat ca nu va semna inca o adeziune la PNL si ca nici nu isi va da demisia din formatiunea pe listele caruia a fost ales pentru a nu-si pierde mandatul, considerand ca are o datorie de onoare fata de locuitorii comunei Lopatari pentru a transforma comuna intr-un loc mai bun.

„Incepand de astazi, primarul Claudiu Constantin se alatura echipei Partidului National Liberal Buzau, se alatura proiectului pe care noi il avem aici, la Lopatari, si consilierii nostri vor sustine proiectele primarului, proiecte benefice pentru comunitatea locala. Proiectul nostru vizeaza ca in 2024, in comuna Lopatari sa avem primar liberal (….)”, a declarat, la randul sau, Gabriel Avramescu, presedintele PNL Buzau.

La randul sau, senatorul liberal Vlad Mircea Pufu a afirmat ca aceasta comuna a facut parte din proiectul liberal de la inceput, avand potential turistic.

”Orice actiune politica din admnistratie, din Primarie, trebuie sa fie armonizata cu Consiliul Local, iar asta sa se faca doar in beneficiul locuitorilor. Sunt foarte bucuros pentru ca in comuna Lopatari vom incerca sa crestem, de acum incolo, si o organizatie mult mai puternica, iar domnul primar cu siguranta va sprijini, asa cum si noi ii vom sprijini proiectele dansului. Totodata va asigur ca toata expertiza pe care noi o avem in zona administrativa o vom pune la dispozitia lui Claudiu, astfel incat comuna Lopatari, in doi ani, sa arate asa cum merita, iar locuitorii de aici sa se bucure de comuna lor pentru ca este o comuna cu potential”, a declarant senatorul liberal Vlad Mircea Pufu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

16 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

16 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

16 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

7 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

16 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

16 ore ago