PNL se dizolva, incet-incet, in PSD: alti trei primari liberali au fost racolati de partidul premierului Marcel Ciolacu in judetul Iasi

politica

PSD, Iasi, primari, liberali, traseisti

Intr-un comunicat oficial, PSD Iasi a anuntat ca alti 3 primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat.

”Parteneriat consolidat de PSD Iasi pentru Consiliul Judetean! Alti 3 primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat. Social-democratii isi propun formarea unui parteneriat cu toti cei care doresc la Consiliul Judetean o administratie moderna, orientata spre rezultate si fapte concrete. Cei trei edili, alaturi de echipele lor de consilieri locali,  reprezinta comunitatile de la Bals (Constantin Goldut), Valea Seaca (Neculai Miron) si Braesti (Vasile Butnaru)”, anunta PSD Iasi comunicatul mentionat.

”Ii primim cu drag in familia noastra pentru ca sunt toti oameni de isprava, care reprezinta cu cinste si determinare comunitatile din care fac parte. Sunt oameni cu viziune, care au realizari si proiecte implementate si care vad in parteneriatul cu PSD o sansa in plus de continuare, in mod stabil si coerent, a procesului de modernizare in comunitatile din judet. Politicile de inavutire pentru familie si camarila de partid se pare ca nu mai au trecere in randurile iesenilor.

In plus, multiplele dosare penale in care este anchetat Costel Alexe au determinat o noua serie de edili sa se apropie de echipa social-democrata. Ii asteptam langa noi pe toti cei care cred ca se poate face administratie si politica fara dosare penale, fara smecherie si fara promisiuni desarte. Imi doresc sa vorbim cat mai curand la Iasi despre o clasa politica in care pe primul loc sa fie asteptarile iesenilor si munca in beneficiul comunitatii” a declarat Bogdan Cojocaru, presedintele PSD Iasi.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: