Politicianism PSD. Dupa ce a blocat adoptarea certificatului verde timp de 2 luni, Ciolacu anunta acum ca este tardiv sa mai apara

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca o lege privind introducerea certificatului verde este tardiva in acest moment.

Intrebat, miercuri, la Palatul Parlamentului, daca certificatul verde este un proiect pe care coalitia de guvernare l-a abandonat, Ciolacu a spus: „Nu a zis nimeni acest lucru. Nu s-a discutat (in ultima sedinta a coalitiei – n.r.), am avut discutii numai pe energie. (…) Cred ca am dat zeci de explicatii in ceea ce priveste certificatul verde atat eu, cat si colegii mei, cat si coalitia, cat si ministrul. Este tardiva o lege cu certificatul verde in acest moment. Este tardiva. Mai mult, stiu ca este o ordonanta de urgenta in vigoare in ceea ce priveste certificatul verde”.

Liderul PSD a amintit ca nu a fost si nu este de acord cu introducerea certificatului verde la locul de munca.

In alta ordine de idei, Ciolacu a precizat ca in cadrul coalitiei de guvernamant exista o discutie „in ceea ce priveste pretul la alimente” si urmeaza sa se ia o hotarare in acest sens.

Pe de alta parte, liderul liberal Florin Citu a declarat, miercuri, ca singurul proiect legislativ privind certificatul verde COVID aflat in procedura parlamentara este cel pe care l-a depus el, mentionand ca un alt act normativ pe aceasta tema nu exista, iar acest subiect nu a fost pe ordinea de zi a sedintei Birourilor permanente reunite ale celor doua Camere legislative.

„Este in Parlamentul Romaniei, este in procedura parlamentara cel pe care l-am depus eu. Altfel, el nu exista”, a precizat Citu.

Citu a fost intrebat ce s-a intamplat cu proiectul coalitiei de guvernare privind certificatul verde COVID.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: