Politistii au imaginile, Solomon-Saorma a fost prins cu minciuna si a incasat inca o amenda. Si celalalt deputat PSD a fost amendat

politica

Politia Capitalei a anuntat, marti, ca deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa au fost amendati si cu cate 2.000 de lei pentru ca nu au purtat masca de protectie. Masura a fost luata dupa au fost vizionate imaginile de pe camerele de luat vederi din saormerie. Initial, cei doi au fost amendati cu 2.600 de lei pentru ca au adus injurii politistilor.

„In urma analizarii imaginilor video, politistii Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi i-au sanctionat contraventional pe cei doi barbati si cu amenzi in valoare totala de 4000 de lei, pentru nerespectarea masurilor care se aplica in starea de alerta pentru prevenirea si combaterea virusului Covid 19”, a transmis Politia Capitalei.

Adrian Solomon a declarat pentru Mediafax ca „este un abuz” al politistilor si ca el purta masca de protectie.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, pune insa la indoiala afirmatiile politistilor in cazul scandalului provocat de doi deputati PSD intr-o saormerie din Bucuresti.

Intrebat de Digi24.ro care este reactia sa, in calitate de sef al PSD, fata de comportamentul deputatilor Solomon si Stativa, Marcel Ciolacu a raspuns: ”Sa aflam adevarul”.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat anterior despre cei doi deputati PSD scandalagii ca „sunt doua persoane care in timpul liber sunt persoane private”.

„Domnul Orban bea whiskey-uri si facea chermeze la el in birou. Domnul Rares Bogdan a facut petrecere cu 100 de oameni si nu a luat nicio amenda, avem doi oameni care au mancat si au avut, se pare… Nu stiu daca au injurat politistii, nu am fost acolo. Daca a gresit si a fost amendat, foarte bine ca s-a intamplat acest lucru. Sunt doua persoane care in timpul liber sunt persoane private. Dumnealor au actionat in nume propriu si in momentul de fata si-au primit pedeapsa”, a declarat Romascanu pentru Gandul.

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, care au facut scandal marti dimineata intr-o saormerie din Bucuresti pentru ca au refuzat sa poarte masti, le-au spus politistilor ca ei le platesc salariile si ca nu sunt demni de haina pe care o poarta, anunta surse din Politie.

Ale replici ale celor doi deputati PSD la adresa politistilor: “Nu va cunoasteti locul in ierarhie!”, ”Am eu grija sa vorbesc cu Coarna sa aiba grija de voi!”, “Nu am ce sa vorbesc cu voi ca aveti 3 luni de scoala!”.

Conform unui comunicat al Politiei, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi a fost solicitata de agentii de paza ai unui fast-food din sectorul 3, „sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant”.

„Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public”, arata Politia Capitalei.

Comunicatul integral al Politiei Capitalei

In aceasta dimineata, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost solicitata de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant.

Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi babati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

Mai mult despre: ,

Comentarii: