Politistii nu mai suporta, ii cer lui Tudose s-o dea afara pe Carmen Dan: „Va somam sa nu transformati Ministerul de Interne in bordel!”

news

Un grup de politisti a distribuit pe Facebook un apel adresat premierului Mihai Tudose in care ii solicita sa o demita pe Carmen Dan de la Ministerul de Interne. Apelul se intituleaza „Manifest pentru dreptate”.

In vadrul manifestului, care a fost prezentat si de Realitatea TV, politistii tin sa ironizeze si modul de exprimare al lui Carmen Dan. „Un minister condus de un ministru fara autoritate este ca musca fara cap!”, mentioneaza politistii.

Iata manifestul:

„Domnule Prim-ministru,
Doamna ministru,

Incepem aceasta scurta scrisoare-manifest prin a va spune ca intelegem ca politica este o curva [BIP], dar va somam sa nu transformati Ministerul de Interne in bordel!

Domnule Tudose, aratati ca va intereseaza mai mult binele public decat jocurile politice meschine si puneti capat acestei telenovele! Un minister condus de un ministru fara autoritate este ca musca fara cap!

Noi, politistii care nu suntem nici violatori, nici nu avem functii inalte de pe care sa ne dam demisia si nici nu avem un pronume care sa faca peretii sa tremure, purtam o vina colectiva: aceea de a fi contemporani cu Vladan, Stan si alti dezaxati. Purtam aceasta vina pe umeri cu scarba, in speranta ca vom reusi sa schimbam ceva.

Sa incepem acum schimbarea si sa nu mai lasam politicienii sa isi bata joc de noi. Sa incepem prin a va face pe dumneavoastra sa intelegeti ca un minister care da randament poate fi doar un minister condus de profesionisti.

Am reusit, domnule prim-ministru?

Doamna Dan, plecarea domnului Despescu nu va insemna sfarsitul pentru politie. Nici plecarea domnului Gavris nu va reprezenta asta. Ei vor pleca in mod sigur! Atunci cand va fi timpul!

Acum, doamna ministru este… decat… timpul dumneavoastra! Dati o sansa ministerului si anuntati-va demisia! In orice interval… oral… doriti dumneavoastra!

Semnat: Niste politisti”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: