Politistul Marian Godina implineste astazi 30 de ani. Povestea DRAMATICA a parintilor sai

news

Popularul politist brasovean Marian Godina implineste astazi 30 de ani. El a relatat pe Facebook cum s-au intalnit parintii sai, facand astfel posibila aparitia sa pe lume.

Atat tatal, cat si mama sa au trecut prin experiente dramatice. Tatalui sau i-a murit prima sotie.

„Cam asa am aparut, acum fix 30 de ani. Tanarul isi lasase acasa fetita de cinci anisori si acum astepta emotionat pe holul maternitatii nas¬terea celui de-al doilea copil. O sa fie baiat? O sa fie fata? Medicina vremii nu ii raspunsese la intreba¬rea pe care si-o punea de noua luni, iar acum mai erau cateva minute si avea sa afle. Fiorii erau tot mai mari si minutele pareau ore. Asezase buchetul de flori pe un scaun si se plimba pe coridor, dintr un capat in celalalt, cand isi facu aparitia doctorul, care se indrepta tacut spre el si il batu pe umar. Ii dezvalui ca are o fetita, apoi ii intinse palma dreapta in care tinea o verigheta de aur si ii spuse ca-i pare rau. Nu putuse sa faca nimic…”, a scris Godina.

Si mama sa a trecut printr-o experienta similara, primul ei sot a decedat intr-un accident de munca.

„Femeia facea mancare. Pentru ca sotul ei era ple¬cat pe un mare santier al tarii din acea vreme, gatea acum doar pentru copiii ei, o fetita de trei ani si un baiat de doi. Un accident de munca…

Diriginta postei din sat aflase prima. De la ea, au aflat si altii, vestea se raspandea in sat cu repezi¬ciune. Numai femeia gatea linistita in continuare, iar copiii se jucau in preajma ei si erau cu gandul la sotul care avea sa se intoarca acasa in scurt timp.
Nu s-a mai intors…

Tanarul vaduv se mutase sa lucreze in Brasov, dar se ducea des la Provita de Sus, unde era inmor¬mantata mama copiilor lui. In cimitirul urat si trist, o vedea de fiecare data pe femeia in negru, si ea tot cu doi copii, si ea tot vaduva.

Au ajuns sa se cunoasca. S-au cunoscut atat de bine, incat s-au casatorit si au facut un copil. Un baiat. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta.

Era 7 septembrie 1986 cand am aparut si a doua zi se sarbatorea Nasterea Maicii Domnului, asa ca mi-au pus numele Marian”, a mai relatat Godina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: