politica

Ponta a divortat oficial de Tariceanu. Congresul Pro Romania a decis incetarea fuziunii cu ALDE

Congresul National al PRO Romania, reunit in sedinta extraordinara vineri, a decis incetarea procedurii de fuziune cu ALDE.

Potrivit unui comunicat al acestui partid, Congresul National a mai decis redenumirea si restructurarea Biroului Executiv (BEx).

Astfel, potrivit noului statut, Biroul Executiv National (BEN) ramane structura executiva a partidului, asigurand conducerea curenta si operativa, avand insa o componenta extinsa – presedintele PRO Romania; presedintele Consiliului National; patru prim-vicepresedinti; secretarul general si 10 vicepresedinti regionali alesi pe cele noua regiuni de dezvoltare si Diaspora.

Parte din BEN va fi si presedintele Consiliului National, for ce va functiona ca o platforma de analiza, dezbatere si elaborare de programe si politici publice, precum si de oferire a solutiilor alternative programelor de guvernare ale partidului/coalitiei aflate la guvernare, precizeaza sursa citata.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

5 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

6 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

6 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

6 ore ago