Ponta a mai gasit un motiv pentru condamnarea lui Dragnea: A facut stadionul din Targu-Jiu

news

Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, „lui Liviu (n.r. – Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului” din municipiu, adaugand ca „in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita”.

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, condamnat, vineri, de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul „Referendumul”, se afla la Targu Jiu, pentru semnarea contractului privind modernizarea stadionului din municipiu.

Ponta a felicitat si a multumit Companiei Nationale de Investitii si „lui Liviu (n.r. – Dragnea, aflat alaturi de el), care s-a implicat foarte mult in acest proiect”, adaugand: „In Romania orice fapta buna nu ramane nepedepsita”.

La randul sau, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, a spus ca este la Targu Jiu in aceasta zi pentru ca a pus „foarte mult suflet in acest proiect, care s-a nascut greu” si ca de aceea a acceptat invitatia premierului si a oamenilor de a fi prezent la semnarea contractelor pentru cele doua stadioane, precizeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar Liviu Dragnea participa, sambata, la semnarea contractului de proiectare – executie a lucrarilor de reabilitare si extindere a capacitatii pentru Stadionul Municipal “Tudor Vladimirescu” si la semnarea contractului de proiectare – executie a Complexului Sportiv Craiova – stadionul de fotbal “Ion Oblemenco”.

Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata vineri de instanta suprema nefiind definitiva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: