Ponta confirma ca Moise Guran l-a refuzat: „I-am propus in 2012 sa faca parte din echipa mea guvernamentala”

politica

Victor Ponta, fost premier PSD, confirma ca Moise Guran l-a refuzat cand i-a propus sa faca parte din guvernul pe care il conducea.

„Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei ‘It’s the economy stupid’ – ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Nu vad nimic de condamnat in faptul ca Moise a decis sa paraseasca tribuna din care comenta si sa intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani multi) ascuns ipocrit de haina ‘jurnalistului independent'”, a scris Ponta pe Facebook.

Moise Guran a negat insa ca ar fi incasat bani pentru „colaborarile” sale cu politicieni.

De principiu sunt de acord cu tot ce am spus in miile de emisiuni si articole din ultimii 15 ani (cam astea-s disponibile pe internet). Fireste, pot fi folosite si impotriva mea, dar cea mai mare parte a lor sunt despre cum putem reforma aceasta tara.

Ceea ce nu pricep este cum a putut cineva sa inteleaga ca as fi luat vreodata bani de la politicieni. Nici eu, nici firmele mele. Niciodata. Mi-am dat cu parerea pe programe sau masuri de guvernare? Desigur. Dar nu pe bani si nici nu cred ca cineva a ramas cu impresia ca nu l-am mai criticat apoi ca jurnalist, daca a fost cazul. Mi-am sustinut aceleasi idei pe care le-am dezbatut si cu publicul”, a scris Guran pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: