Ponta FUGE din nou de responsabilitate. Ce spune despre PENSIILE SPECIALE ale parlamentarilor

news

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa ”de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania” si ca a avut grija ”sa nu le taie nimeni cu niciun leu”, fara a da un raspuns concret.

Aflat in Bistrita-Nasaud, unde a participat la inaugurarea sediului Primariei orasului Beclean, Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti despre initiativa legislativa privind pensiile speciale pentru parlamentari, insa nu a dat un raspuns concret.

”Eu ma ocup si raspund, si uite asta, daca ma aude toata lumea nu e rau, ma ocup de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si am avut grija ca atat timp cat am fost prim-ministru, si va garantez acest lucru, sa nu le taie nimeni cu niciun leu, ci, dimpotriva, sa aplicam legea si in fiecare an sa fie pensii mai mari”, a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Citeste si: Premierul Iepurica. Ponta fuge iar de responsabilitate

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor, care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusa joi la Camera Deputatilor si este semnata de 255 de deputati si senatori.

Citeste si: Deputatul MILIONAR care cerea „sa dam foc Romaniei” vrea si el PENSIE SPECIALA de 4.000 de lei/lunar

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, aratand ca, in masura in care vor fi semnatari liberali, se va discuta in grup si acestia vor tine cont de decizia partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: