Categories: politica

Ponta, furios ca a fost tradat de Grindeanu, a sustinut un discurs acid in Parlament. Mesaj adresat lui Liviu Dragnea

Victor Ponta a tinut sa sustina un scurt discurs in Parlament, dupa ce premierul Mihai Tudose a prezentat cateva date privind starea economiei. El nu s-a putut abtine de la a se rafui inca o data cu Liviu Dragnea, care prezida sedinta.

Ponta a criticat informatiile triumfaliste prezentate de Tudose, sustinand ca incasarile bugetare au fiost mai mici cu un miliard de lei fata de anul trecut. In final, el a lansat o intepatura la adresa fostului premier Sorin Grindeanu, care s-a impacat recent cu Liviu Dragnea.

„Nu spun ca va sustin, probabil v-a zis Sorin Grindeanu ca daca va sustin aveti o problema”, i-a transmis Ponta lui Tudose, in auzul lui Liviu Dragnea.

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut o intalnire, luni, la Palatul Victoria, cu fostul premier Sorin Grindeanu, au declarat surse oficiale.

Conform surselor citate, discutiile nu ar fi vizat o posibila functie pe care fostul sef al Executivului ar urma sa o ocupe.

Pe 24 august, premierul Tudose afirma, la Antena 3, ca a vorbit cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea sa i se ofere acestuia o functie.

„Da, am vorbit la nivel si personal, si politic, si intr-o echipa de partid, fiindca totusi Sorin Grindeanu a fost premierul Romaniei sase luni de zile…, cu un bagaj de informatii acum si cu o experienta care pot fi folosite pentru Romania. Si, da, avem o discutie in acest sens cu domnia sa. E o discutie destul avansata, asteptam ca domnia sa sa se intoarca, este intr-o deplasare cu familia, si cred ca la inceputul saptamanii il vom aseza cumva. Eu cred ca poate fi un element util pentru tara „, declara Mihai Tudose, intrebat daca i se va oferi fostului premier un post de diplomat.

Grindeanu a declarat, recent, ca refuza sa paraseasca PSD, raspunzand astfel la intrebarea daca se va alatura lui Victor Ponta in noul partid.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

47 de minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

17 minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

43 de minute ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucrainei sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

46 de minute ago