Ponta iar s-a grabit si s-a umplut de penibil. Florin Citu are confirmare, a fost atac informatic asupra site-ului IMM Invest

news

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a primit confirmare oficiala ca site-ul IMM Invest a fost supus unui atac informatic la scurt timp dupa ce a fost lansat. Victor Ponta s-a grabit insa sa il acuze de „prostie” pe ministru.

„FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat ?

Institutiile statului lucreaza in acest moment si cum vom avea informatiile respective le vom prezenta public.

Procedura de inregistrare se va relua de la zero.

Acest site este un registru unic electronic prin care se analizeaza DOAR daca aplicantul este eligibil si are statut de IMM.

Principiul de inscriere in program NU ESTE primul venit, primul servit, iar aplicatia ramane deschisa pana la sfarsitul acestui an.

Cel mai important program de sustinere a IMM-urilor din ultimii 30 de ani va functiona si va functiona excelent”, anunta Florin Citu.

STS si compartimentul specializat al SRI vor gestiona www.imminvest.ro, iar data deschiderii aplicatiei va fi comunicata vineri sau la inceputul saptamanii viitoare, a declarat vineri Dumitru Nancu, director general FNGCIMM.

Niciun IMM nu s-a inregistrat pana acum, a precizat directorul.

Programul va functiona pana in 2026, in limita unui plafon initial de 15 miliarde de lei, cu 22 de banci implicate. Daca solicitarile vor depasi plafonul prevazut, statul il va suplimenta.

Programul IMM Invest, prin care IMM-urile din Romania pot beneficia de credite garantate cu pana la 90%, a fost lansat vineri, dar platforma www.imminvest.ro nu a functionat.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii a anuntat ca 44. 000 de intreprinderi mici si mijlocii sunt asteptate in programul guvernamental de finantare.

Potentialii beneficiari isi vor putea asigura lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau pentru investitii, prin accesarea de finantari garantate.

Ponta, delir in apararea Rusiei si Chinei

Victor Ponta a reactionat violent la acuzatiile lui Florin Citu privind atacul informatic, inainte sa vina confirmarea de la FNGCIMM,Β  si a ridiculizat in acest context posibila implicare a Rusiei si Chinei.

„#AgenturiliStraine ataca Guvernul PNL – PCR 🀒🀒🀒! Oamenii acestia pur si simplu nu accepta ca #ProstiaUcide!

Traim in plina perioada de glorie a Noului PCR – Actualul PNL !

Azi la ora 10 Maretul Guvern PCR – PNL sub conducerea Cirmaciului Lucovid a lansat Programul IMM Invest (pentru sprijinirea IMM urilor romanesti care oricum sunt blocate tot de ei inca 30 de zile 😀)/ la ora 10.02 s-a blocat siteul! Si asa e si acum !

Florin Citu ( El Fugitivo – cum ii spunem noi la Parlament) nu a reparat siteul – dar a gasit vinovatii – Agenturili Straine, Primarii PSD, China sau Rusia, martienii samd – numai prostia lor nu a gasit-o ( pentru asta trebuie sa fii destept)!

Domnule Citu, inainte de delirati cu atacuri informatice, invatati sa faceti site uri ! Nu mai lucrati cu firmele PNL de cafea si sucuri inregistrate pe numele unor bucatarese dintr-un sat din GIURGIU- luati niste specialisti ca sunt destui in Romania ( pana ii trimiteti la Sparanghel la munca)!

Ma astept ca la ora 14 Dl Presedinte Iohannis sa iasa sa acuze public faptul ca Ciolacu, Ponta si Tariceanu au stat toata noaptea sa atace cibernetic siteul πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜„

Pentru fiecare prostie pe care o fac , pentru fiecare dovada incompetenta – inventeaza vinovati !

In loc sa remedieze ei problemele si sa isi ceara scuze ca nu au procedat bine – exact ca PCR dau vina pe oricine ( numai ei nu)”, a scris Ponta pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: