Ponta ii SANTAJEAZA pe liberali. Dezvaluie numele a doi „INFORMATORI” din PNL

politica

Fostul premier Victor Ponta ii santajeaza pe liberali, amenintandu-i ca va da in vileag „informatorii” din PNL daca va fi chemat in fata comisiilor SRI si SIE din Parlament. Ponta a afirmat recent ca un vicepresedinte PSD este „ofiter acoperit”.

”Eu am vazut ca nu cei de la comisii au tinut foarte mult sa fiu audiat, ci membri PNL, iar daca insista o sa merg pentru ca, dar o sa fie o criza mare in PNL, pentru ca ei au foarte multi, in special, informatori, mai putin ofiteri sub acoperire.

Informatori de astia care se duc si dau ce mai aud. De exemplu, Cezar Preda, stiam ca el tot timpul statea langa Udrea si apoi informa sau Calimente sau… Acum sta langa Gorghiu si informeaza.

Deci, sa se gandeasca bine cei de la PNL. Eu ma duc si spun despre toti informatorii si toti ofiterii acoperiti, cum am auzit eu despre ei din PNL, dar cred ca le trece (…) De Calimente, de Cezar Preda, cum sa nu stiu, evident ca stiu si ma duc sa le spun si judecatorilor ceea ce stiu (…) PNL-istii sunt mai ales informatori, or fi fost si ofiteri acoperiti. Se mai stiu ei intre ei. Cred ca pot sa le vorbesc o luna despre toti ai lor, dar s-ar putea sa le treaca pana dupa Paste”, a declarat Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: