politica

Ponta ii stie foarte bine: „Toti din conducerea PSD nu au au zece neuroni impreuna”

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau este singurul care mai reprezinta social-democratia in Romania, intrucat ”Dancila a tradat”. Ponta sustine ca ce se intampla acum la PSD nu are nicio legatura cu PSD si afirma ca, in 2001 cand a intrat el in PSD, acolo erau oameni destepti. ”Acum, daca ii strangeti pe toti de acolo, nu strangeti zece neuroni, e o debandada”, a mai spus Ponta.

”Practic, suntem singuri care vor reprezenta cu adevarat, in zona de centru-stanga, alegatorii social democrati, pentru ca e clar ca Dancila i-a tradat”, a sus, luni, Ponta, citat de news.ro.

Acesta sustine ca, indiferent de declaratiile publice ale celor din PSD, ”baronii PSD” vor vota noul guvern.

”Am inteles ca baronii spera ca in felul acesta sa isi pastreze oamenii in functii sa nu ii dea PNL-ul afara. Noi, cei de la PRO Romania, nu avem nicio oameni care sa fie dati afara, pur si simplu o sa cerem oameni profesionisti si masuri urgente pentru ca vine bugetul si bugetul este o chestiune extrem extrem… E mare nevoie de profesionalism”, a mai spus Ponta.

In plus, Ponta a atacat din nou conducerea PSD si pe Viorica Dancila: ”Ce este acum in conducerea PSD nu are nicio legatura cu PSD. In conducerea PSD, cand am intrat eu in 2001, erau oameni destepti. Auma, pe toti daca-i strangeti de acolo, nu strangeti 10 neuroni. In al doilea rand erau oameni interesati de social democratie, nu de brose de mii de euro si de baroni si de sute de mii de euro cash plimbati pe aici. Mie mi se pare ca se sinucid si vor sa distruga PSD. Asta vor sa faca”.

Liderul Pro Romania a completat afirmand ca ”e o debandada si un haos…”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: victor ponta

Recent Posts

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

25 de minute ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

50 de minute ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

2 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

3 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

20 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

21 de ore ago