Categories: politica

Ponta isi continua asaltul contra lui Dragnea. Iata ce a distribuit pe FB: „PSD, un partid banuit de hotie, a cazut prada prostiei”

Victor Ponta, aflat in conflict deschis cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a distribuit pe pagina sa de Facebook un editorial din Catavencii, scris de Doru Buscu. in care liderul PSD este facut praf.

„Eu o sa ii dau in continuare share lui Doru Buscu / ma bazez pe faptul ca si ce spune el e tot ‘ca apa sfintita’ ( desi e mult mai bun prieten decat mine cu „Sefu”)!”, a scris Ponta pe Facebook, comentand articolul lui Doru Buscu.

Iata cateva pasaje din editorialul lui Buscu:

„Si era bolnav un oarecare Werner din Sibiu, de pe urma alegerilor. Si le-a spus Dragnea ucenicilor lui: Werner, prietenul nostru, e bolnav. Ma duc sa-l trezesc. Si era o pestera si o piatra asezata pe ea. Dragnea a zis: Ridicati piatra! Rudele au zis: Deja miroase, ca este a patra zi. Dar Dragnea a strigat cu glas mare: Wernere, vino afara! Si a iesit mortul, fiind legat la picioare si la miini cu fisii de neincredere, si fata lui era infasurata cu infringere. Dragnea le-a zis: Dezlegati-l si lasati-l sa mearga! (…) Dragnea l-a inviat pe Iohannis pogorind asupra lui duhul sfint al Ordonantei 13 si i-a aratat calea spre a doua inaltare la imparatie, in 2019”.

„PSD a intrat in anul deochiului. Un partid banuit indeobste de hotie s-a dat de trei ori peste cap si, intr-o singura noapte, a cazut prada prostiei. Ordonanta 13 a fost o tentativa de sinucidere politica in grup fara sa aiba la final un cistig. Ministrul Iordache si aparatul juridic al Guvernului Grindeanu au facut harcea-parcea o strategie rusinoasa, dar sanatoasa, ce parea fara cusur: ii lua presedintelui Iohannis optiunea de a se juca cu promulgarea legii pina la condamnarea definitiva a dusmanului Dragnea.

Dar Iordache nu numai ca a scos din textul ordonantei paragrafele care-l scapau pe Dragnea de procesul urmator, dar a si spulberat efectul instantaneu al Monitorului Oficial, adaugind o intrare in vigoare la zece zile”.

Miercuri, intrebata daca face bine Victor Ponta prin ironiile la adresa PSD, Olguta Vasilescu a spus: „Depinde ce intelegeti ‘face bine sau face rau’.

„Cred ca acea declaratie a fost ca apa sfintita — nu face nici rau, nici bine”, a adaugat ea, la Parlament. Fostul premier Victor Ponta a declarat ca Executivul Grindeanu are „4 piloti”, unul dintre acestia fiind presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Acum vad Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat si al carui succes m-ar face foarte fericit si linistit) cum are deja 4 piloti! Langa premier trage de mansa cu toata puterea si presedintele Iohannis (instalarea cu forta in capul mesei de la Palatul Victoria sau somatiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil si presedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar ca a anuntat la inceput membrii Cabinetului, dar ii si coordoneaza direct si prezinta public toate lucrurile pozitive — cele negative le lasa pentru bietii ministri)/ exista din ce in ce mai vizibil si public si a patra „mana” pe mansa — cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului sef DNA ce ordonante sau legi trebuie sa adopte sau sa nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate sa fie ministru sau secretar de stat — ba chiar si cate salarii se pot mari din ipoteticele si fantezistele „prejudicii” (nu are rost sa va spun ca in 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

O oră ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

O oră ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

36 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago